top of page

En Carnestoltes i la Vella Quaresma

SINOPSI:

En un poblet petitó i vivia el senyor Carnestoltes. Un dia és  anomenat rei de les festes del Carnaval, dels poca-soltes, i des d'aquell mateix moment, s’imposen les seves normes i lleis, tot és disbauxa, festa i alegria.

L'estrafolària vella Quaresma, enemiga del rei Carnestoltes,   intentarà impedir tot aquest descontrol. Així que durant els dies que dura la festa, el rei Carnestoltes i la vella  Quaresma    mantenen una lluita. Finalment, la vella Quaresma acabarà  guanyant, i s'abandonen les lleis del rei Carnestoltes. Durant el regnat de la vella Quaresma no es poden cometre excessos com, per exemple, menjar molt. Tot és trist i gris: Els banquets, la festa boja i el desordre donen pas a sopes amb oli, verdura i aigua. al dejuni, a l'ordre i a la calma.

La vella Quaresma amaga un misteri: Té set cames, una per a cada setmana d'aquest   període que ve després de les festes del Carnaval, i que dura 40 dies. Cada setmana els   veïns del poble li tallaran una cama. En perdre l'última cama, la vella dona desapareixerà i en aquell moment arribarà al poble una noia jove de nom: Primavera.

Imatge de WhatsApp 2024-01-05 a les 17.49.50_e83d3b7e.jpg

 DOSSIER DE L'ESPECTACLE:

bottom of page