top of page

"En Tabalet"

tabaletgranota1.JPG

DOSSIER DE L'ESPECTACLE

"En Tabalet" està basat en el popular conte del mateix nom, és un conillet molt conegut i      apreciat pels nens i nenes.

 En Tabalet és petit i de color blanc, viu amb la seva mare en una lloriguera. La mare li diu que quan ella surti a buscar pastanagues no es mogui de dins el cau ni faci cap soroll, però en  Tabalet és una mica curiós i vol saber què són tots aquests sorolls tan estranys que  s'escolten allà fora al bosc. Surt del seu cau sense escoltar les recomanacions de la seva mare i allà viu les primeres experiències per superar la por i la primera aventura quan, amb enganys, se li s'enrosca una serp amb males intencions.

Ai, ai, ai que passarà?

A l'espectacle apareixen els elements propis dels contes populars que es caracteritzen per l'ús d'un llenguatge molt col·loquial i tenen un tarannà moralitzador que sovint sembla ocult però si indaguem una mica, podem trobar la moralitat.

La música també té una part presencial, unes cançons acompanyades de l'ukelele i altres sons amb instruments senzills de percussió.

Descobreix com és en Tabalet i viu amb ell i els seus amics, les aventures i perills del bosc.    Deixeu-vos portar per la curiositat.

Personatges:

La Mare conilla, Tabalet, l'Esquirol, la Serp, el Ratolí, un Gripau i unes papallones.

IMPORTANT:

 Tenim dues versions:

¨  Versió llars d’infants: 25 minuts aprox.

¨  Versió teatre familiar: 40 minuts aprox.

tabaletgrup1.JPG
56580438_1560172524117771_24884135949961
bottom of page