"L'art dels titelles és el més bell regal que l'home ofrendará a les seves mans, que tot ho produeixen i tot ho creen." Otto Freitas

QUI SOM?

La companyia:

Desprès d’un llarg recorregut pels escenaris amb altres companyies i de passar aventures artístiques varies, “Companyia de titelles L’Invisible” o “L’Invisible titelles” com li diu la gent neix l’any 2008  La   tècnica que s’utilitza majoritàriament en els nostres espectacles és  la manipulació directa de titelles   sobre  taula.  Al llarg de tots aquests anys han estat moltes les produccions de la nostra companyia.   Espectacles per públic infantil, familiar i obres per adults.

Vam ser de les primeres companyies que va introduir el teatre de titelles i d’objectes en miniatura  “lambe - lambe” a Espanya. També  hem incorporat recentment la tècnica japonesa del “kamishibai “ per explicar contes i  em creat uns  espectacles  de molt petit format que englobem amb el nom de "Contes amb kamishibai" per espais molt reduïts i de poc aforament .

Hem participat a diversos festivals:  ”16a Fira de titelles Romà Martí edició 2013” “Mostra Mitjo, edicions 2012, 2013” “CiTi - Circuito de títeres del Henares 2013” “MITMO edicions 2017, 2019” “2on Portsxinel.la  edició 2018” “1er Festival de títeres para adultos del Retiro, Madrid 2018” “FIROBI 2018”

A “L’Invisible” es fan també espectacles per encàrrec (Festa del Tió  i l’Home dels Nassos a       Mont-roig del Camp ) i tallers de construcció de titelles per escoles,  associacions d’AMPAS, casals ... I des del nostre  taller-estudi es construeixen per encàrrec qualsevol tipus titella, objectes de paper machè  i màscares. Membre d’UNIMA  (Unió  Internacional de la Marioneta) de Catalunya. JOAN REVERTÉ  Titellaire i actor.

           Neix a Tarragona i viu a Mont-roig del Camp. Des de molt jove es veu atret pel món del teatre i la mágia dels titelles. Com moltes persones comença de petit a les arts escèniques fent teatre amateur, desprès com aprenent de tramoista i ja de més adult arriba fins hi tot a dirigir. Va estudiar a l'Escola Municipal d'Art Dramàtic Josep Yxart (EMAD) de Tarragona, encara que amb el pas dels  anys s’ha  format de manera més autodidacta. A l’actualitat en Joan combina la creació amb la interpretació d’espectacles de la seva pròpia companyia “L’Invisible Titelles” amb la l’experimentació i construcció de titelles i altres objectes en el seu taller–estudi (ell l’anomena “la Cuina”) de Mont-roig del Camp. També ha realitzat treballs d’investigació i de recuperació folklòrica en el àmbit dels balls parlats, teatre de plaça i les danses populars. És soci d’UNIMA Catalunya

© 2023 by BLACK BARBY

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now